Jumaat, 27 Mac 2009

sleepless nyte

"zar, mlm ni teman i photoshoot"

"ok. boley2. fetch me at 8"

instead of habeskan assignment multislice CT untok specialize imaging, aku dengan gatalnye kuwa malam tuu.

pegi la ke port feveret mira, es teler. tah hape yang eksaited sangat tah. yang pasti, aku ke-ngantokan bepusing2 kat town sebab x jumpe jalan.

ngantok.

sebab da lame x hibernate kaw2 punye.

gi melantak indonesian food malam tu. agak x sesuai nak adapt ngan tekak yang agak choosy pasal bab2 food n dietetic ni.

x suke avocado.

avocado yang seketol besa masok dalam tekak.

sangat pelik.

avocado from indon.

(ke aku yang jakon sgt da lame x men-cekek avocado yang slame ni di-buat scrub muke. haha)

the food. from the restaurant. quite unusual. but kenyang. so, burrrp. alhamdulillah.

the lalu la the long and winding road skali lagik untok carik port baekk punye utk si mimi punye photoshoot. gatal sangat nak tambah portfolio buat outdoor photoshoot. nk buat proposal kat brader jebat. n as approoval utk jadik mira's sister n brotherhood kot. haha!. so gi la 1 port ni. busy. tengah2. (clue: kdai LV besa tepi jalan. haha)

mira. ngan x jadik mem-bawak camera sony alpha200. pakai camera bese je buat photoshoot tu. haha. god knows camne susanye nak manipulate lighting yang cam nak taknak je glow kat tengah2 city tu.

erk. ramainye tourist arab. ape agi. cucian mate pada waktu malam adelah sangat afdhal untok menjadik x ngantok.

al. the gurl. seems to be bored with the activity. bese la. da mira sebok jadik photographer. mimi sebok pose. aku lak sebok carik port ngan jadik "coach". haha. (cam miss J alexander dlm ANTM tu). see de pict of the nyte. malam yang membuatkan aku tido dalam klass health psychology mr. farez.

wa-lah. one of de results.


aku lak pose


haih mimi model ngantok



pose lagik! (walopon photoshoot neh bukan untok akuu)

p/s: mimi u owe me a big thick blanket last nyte. i wuz frozen till death.

3 ulasan:

syazwan Hairey berkata...

emm..
nice posing la abg..
hee..

mia berkata...

ur pics better than mimi..i think cz tak tgk pon yg lain kan...
n bukan ke mmg sume cluz ko tito???alasan je kat mr.farez tuh~

Azar Azman berkata...

haha. ea kee? klass kak anne pon da brani tdo skarang nehh!