Sabtu, 31 Januari 2009

Kesah "Lembah Tengah" n Kenduri

"andaikan aku halal bagi dirinya, tentu aku akan turun mengusap air matanya dan membawanya ke tempatyang jauh dari linangan air mata selama-lamanya..".. Zar bangon la da pukol bape nii!! kaen x sidai lagii!! haih kacao betol.. baru nak masok part mimipi yang besh tuu. dirabe2 sampai bawah2 bantal mencarik phone, ditengok la jam. "haih baru kol 9.00. biseng btol". nak je saye tarek slimut konci pintu bilek. di-kuatkan jugak la mengangkat mate eyang berat ngan syaitan ni.

msg la kat Yah wether jadik ke x date arini. x reply pon. pompuan ni lagi la malass bangon awal.

pagi yang agak sejok. sume org busy arini. tgk hall da clear. dgn towel n mulot yang bau masam, di-tuju la tmpat shower. air xde, so kne "mandi perigi". siap2 la sume. menjelang kol 10 still ade depan cermin. tatau la knape suke dudok depan cermin lame2. tengok lame2. cakap sorang2. PSYCHO BTOL!. tapi xde orang nampak. xpe la. di-message la lagik budak Yah neh. x di-reply pon. ai, mati keras ke ngko.. uhuk..

da pakai semat2, kne la jugak gi sidai kaen sume. yah all. die gi bank dlu. haih. xpe2. saba2. naseb baek la jande ak. kalu org laen da kne maki da. di-ameknye saye btol2 dpan umah. gahaha jande aku syg kat aku lagii.

si emon gi jln TAR dlu. gi date ngan bf mamak die kat kamdar jln TAR tu. chewah. fitnah. die gi bli tudong je. jumpe la kat Lembah Tengah kemudian.

saye, adek yah, yah, acap start la excercise kaki pigi sane-sini. boley kate da cukop syarat buat saie' da kalu kat safa n marwah. cume kitorgang gi antare south gate n north gate Lembah Tengah tu jek. gile ramai orang. so x tgk la muvie kat situ. yah ckp, bau stinggan. ramai gile. rasenye midnyte show punye pon da abes rasenye. so pigi la ke Gardens. ah xde org! gahaha. syiok gile. rase cam org kaye aritu (walopon realitynye saye ni org susah, so still kne humble la jugak). di-layan la cite smpi ptg.

gi la carik adek yah punye jam. di-saie' lagi 1 lembah tu. jumpe. haih pnatnye. saye da dpt baju yang di-idam2kan lame dah. gahaha. pesen cine yang raye. tp 4 me lawa. org xley kate ape da la. haha.

belegar2 la, makan2, gelak2 kat tmpt makan cam gile. sume org pepandang sebab havoc sangat walopon 5 org jek yang makan 1 meja. dkat2 pukol 6 pon balek la umah. hujan. jalan agak jem, but slowly muving. sampai la umah.

GAMBA

i ngan laling tinge capang

yah ske pose mcm tu. tatau la apsal


me-monggong


"smile with ur eyes ey"

tepat2 kol 7. fuhh hebat punye timing. macam yang da janji ngan ibu.

siap2 kemas2, mandi2, tolong2 ape yang patot kat dapor. get ready for de small majlis kat umah ni. makcik2 pon da start penohkan dapor umah. abe riz pon da sampai. haih xtau ape nak sembang ngan die. kang cite pasal kelly clarkson die boring la pulak. semat die malam neh.

ayong pakai jubah. ngan achi. slalu ejek die pakai jubah yahudi mabok. gahaha. so lebey kureng lepas isya' pon sume org pon datang la. start ngan tazkirah etc. saye pon pakai robe yang ade hood kaler brown belang2.

hah. lupe lak nk cite pasal menu. detailnye kat ayong punye blog. bace la sendri. yang pasti, saye x dapat makan banyak malam tu. sebab sebok tuang air untok orang and carik sudu yang x penah cukop.

haih pnat woo..

pict kenduri saye upload kemudian la. x edit agi

4 ulasan:

Aimi Yasmin berkata...

kontrovesi!
kontrovesi!!
mampus aku kalau alip jumpe blog ko nih!
da la aku ngn dia lam proses memulihkn hati.
haih..
=P
harap2 dia xjumpe blog ko.
update byk2 cket blog ko.
biar dia tak jumpe entry nih.
hahahah

syazwan Hairey berkata...

hahaha..
antara 2 gurl 2..
x kan x de g.f abg kot..
hee..
gurau je..

Tanpa Nama berkata...

gahaha.. xde gf2 de..

zar

bhafashionista berkata...

jeles oo!
ak nk ikot jgk
huhuuhu.
acap potong rmbut.
ensem gitu!
ko pon ensem jgk!
thee