Sabtu, 11 April 2009

Image Evaluation 1.0


Event hari kejadian
1. budak2 yang x cukop korum. dr 44, tinggal 39. adelah di-maksud-kan bahawa lagi 5 ketul keguguran, menggugurkan diri sendri namun tak penah2 skalik di gugurkan (tolong faham makna gugur kat sini). kesilapan teknikal dan masalah mental (akibat sikap sendri dan economically ill mungkin menjadik punca)
2. 3 taun untok 10 ringgit sgt bebaloi. loan boley di-buat oleh kawan2 yang baek hati atau zakat boley di-apply untok mereka yang sangat2 x mampu (sebab student pon di-kire sbagai fi-sabilillah)
3. sesi yang x sampai 1/2 jam dalam 20 taun punye hidop. susah sgt ke?
4. paksaan tahap menyujud kaki utk mengajak besame2 menangkap gamba. anda ingat anda lady gaga? david archuleta pon kalu di-ajak amek gamba, laju je die mau. ok?

the flaws: kira dari kiri ke kanan

1. 1 (dudok) muke tekejot apsal? mungkin camera shy. atau shy ngan aku (mana mungkin)
2. 6 (dudok). itu bukan lecturer. kononnye lecturer. gaya pon ade. tapi bukan. die hanyelah mat moto yang gila ngan superbike dan pompuan chantek.
3. 7 dan 9 (dudok) bukan adek bradek. tapi kemba yang melekat.
4. abg baju merah (bediri 1st line). die bukan ahli.
5. Bediri 1st, atas skali. kelihatan teruja. or mungkin terangsang. dipercayaai begitu kerana mamat berkenaan sangat tinggi imaginasinya.
6. bediri 2nd. mamat itu di-paksa oleh aku untok mengambek gambanye. trima kaseh. anda memang besh. (ikhlas ke x neh?)
7. bediri 5. estimation dari mata radiographer saya yang agak keen menunjokkan die sedang
  1. tetido sebab lame sgt photoshoot yang singkat ni
  2. tgh meniup2 dada sebab panas gilak pakai blazer (x pasti ketebalan bulu dada baliau yang melitupi topografi tubuhnye)
  3. melihat zip seluar yang lupe nak di-tutup
  4. mengira jari kaki yang tekeluar dr sandal (tu la org suro pakai kasot)
  5. solat dhuha 2 rakaat yang ringkas. alhamdulillah. kesimpulannya anda boleh solat di mana2 skali pun.

8. bediri atas. yang ke 8. photogenic. saye mencemburui anda. xde la hensem. tp dlm gamba nmpk maveles. dengki la.
9. bediri atas. 10. krim untok shaving suda habes ea? makes u look mcm hj. nazri. hehe

saye xde dlm gamba. heee.



malam yang sangat sejok sampai kne pakai slipper dalam umah walopon nak ke bathroom. xde la la'is sgt macam orang tua. mungkin distrofi otot kaki aku yang x seberapa mencacatkan fizikal yang dimakan penuaan.

p/s: i shud find sumone. gile desperate!!!

2 ulasan:

yasmina195 berkata...

hoi! smpai hati ko pakai aku kt kaki.
hahahhahah

Nur Fazreen Norhasim berkata...

okay dah comment di post yang betol.

maka saya katakan lagi sekali.


waaa.mimi kacak.begitu juga dengan ayub dan ammar saya (ok.itu tambahan) heeee :D