Rabu, 13 Oktober 2010

life. heal. cupcakes.

gua tulis sambel sruppp sruppp bende ni. musim panas dowh. gahaa siang malam cendol.

omaigod. penoh sawang la? yes. tetibe malam2 kames ni datang plak tebiat nak mencerca sumthin kat blog ni.

Allah do works in mysterious way. bile gua rase idop gua nak berakhir, Allah pesongkan chapter idop gua masok chapter baru. yang gua tak penah2 bayang. yang gua tak penah nak plan. gua redha. kalo gua tak dapek nak tanggung, xkan die bagi condition yang gua takley telan.

macam2 orang gua jumpe. yang ikhlas tolong, time kaseh. yang nak benefit balek, kalo gua bole kasi, gua kasi. kalo stakat tolong denga keluh kesah, tapi pulangan gua kne kasi body gua, lu silap besa.
red velvet. gua mampu. lu mampu?

yes. gua takde permanent job lagi. study tah kemane. skarang bukak bisnes. bukan jadik mak hayam ye uols. gua bukak bakery. checkout [http://thebakeryzer.blogspot.com].

hape jadah amek radiology bukak bakery? well, kalo bole gua buat byk mende. modelling (mampu?), amek upah nyanyi kat org kawen, wedding planning, keje starbucks, buat lokem kat pantai cheras, jual karipap creampuff fruit tart kat staff spital sume. ingat gua x dapat permanent job gua worthless? xley idop? again, lu silap besar. :D

ikram, daos, bella, ayong, ibu ayah, kak fara, nua, niff, anna dan laen2 makhluk yang bekenaan, yang paham and getting me back on my track, thank you. so so much.

eee tomey (abg maher posing mase press conference kl tower)

pastu havang ensem ni pon banyak tolong gua. sorry la der, x sempat jumpe aritu. lu datang sini x kasitau gua la. denga2 je tiket da abes. hangin pasang dowh gua. tekilannnn. gua pegi jumpe awek gua, hayley williams je next week. nyanyi The Only Exception life untok ai ok? eee besh3.

gua rase gua da ade muffintop la skarang. cam julia roberts. da tak secantik zaman muda2 dulu. takpela. muffin2 pon ade orang mau. lu tak mau, gua ape kesah. impian berbody macam Nikolai Crisostomo macam lambek laie nak dapek yo. sedeh.

pantai bangsar and pantai cheras panggel buat lokem. aiii malasnye. nanti la ye? bakat memposition patient gua da karat la.


p/s: i love you. *ttibe

2 ulasan:

k.A berkata...

rezeki Allah ada dimana2. yang penting kita rajin berusaha & bertawakal. u talented punya org. don't worry. :D

k.A berkata...

oh nak cupcake and cendol tu please please please