Isnin, 31 Ogos 2009

SaranG hae yo

aku x paham. sangat. kalo x suke, xyah la kasik harapan. kan buat aku malu 7 keturun je neh. serabot nak pikir.

monolog: "inche azar. lets go bak to basic. to de way u are before the "incident" happened. x luak pape pon. ade jodoh tu ade la. ni la problem yang ko kne paham bile da fall into makhluk chantek."

tq nif. for the soulder.

tq MJ Elle. for the secret-keeping.

tq mr Ruff. 4 givin me a temporary sweet imagination. haha.

aku rase macam dalam coti yang maha panjang. klass twice a week da macam xde makne da. hadoi lembab betol la nak grad nih. cepat2 sket. uitm oo uitm. knape la ko masokkan klass admin dalam course bebudak paramedic. sangat useless. macam blaja psychology yang macam hape tah. kursus admin bole di-amek mase nak jadik boss la nnt. mane de bebudak freshies grad dip jadik HOD? gile ke hape.

xpe2. x lame agi neh. babai uitm.
pekembangan projek kayangan:

yang dipertuan besar cakap: "sume aktiviti pelajar di luar kampus akan di-beku-kan serta merta sehingga sem depan. segala down payment yang da dibuat ngan pihak luwa hendaklah diamek balek, atau burn macam tu saje. saye x pedulik. H1N1 punye pasal. sile paham. awak tak tengok tv ke seblom buat proposal ni?"

haha. saket ati btol. saket gilak. rase nak santau. tapi bulan puase pulak. sem depan? fewh. erin. ko sambong la projek ni. aku da tulis wasiat atas name ko da. tanx. jap2. ape kene mengene kene tengok tv ngan approving proposals? YdPB pegi pasa malam ke, shopping raye ke, memane ke x pakai mask pon? x kene pon? duet TAP duet kami. sile bagi balek. kang simpan lelame kene zakat pulak kang. aku nak grad n beramboss da ni. kang sia2 je x dapat merase.

nowadays.
farmville suda menjadik tatapan harian. asek tanam sayor perah susu jek keje. addicted. ayah panggel game ni "lembu makan biskot". i wunder why. sampai adek B ngan adek C pon maen x brenti. kene tibai baru nak stop maen. padan muke. nak exam tak hengat2 ye.

to ayong: kebun aku chantek. kebun kau takk. "kalau x dapat jadik hang jebat, hang kebun pon jadik la. cangkul pon cangkul la". haha (quote taken from pakcik keropok dialogue in seniman bujang lapok)

sikit agi tutorial HSG nak siap. C-spine x expose2 agi. nak meletop agaknye CR dalam lab tu. asek rosak x bole sAve je image. assignment admin mampos satu hape aku tak paham. dalam klass tu ade teletubbies. entertain aku greatly dalam klass. haha. tengok kak anne aja mammo. sempoi jek.

aku buat jugak tutorial PhotoshopCS3 kat Yah. die gile camera skang nih. gamba cecantik for amateurs categories. kurang basic untok edit gamba. lappie mahal. i envy u much Yah. haha. xpe2. tunggu aku continue study soon. JPA ngan yayasan kL, sile bagi duet ye. saye janji saye jadik student yang baek (tapi x skema).

http://www.flickr.com/photos/zakiah/page1/

sikit je gambanye pon. smalam tunjok cane nak enhancing contrast ngan mid tone. voila!


Sebolm enhance n lepas enhancing. effect camera murah pon bole jadik cam mahal.

cerite laen. ok. wahai perot. cepat la menjadik. aku x saba neh. nak tunjok old man falliq. atashinchii, anda bukan hostuff lagi da lepas neh. ok? 2 bulan lebey je agi. i'll show whats the definition of "drop-dead-gorgeous" then. tungguuuuuuuuuuu.

.bob, kak sha, ime, leyla ngan mira- tempah le kueh aku bebanyak sket. kan korang malas nak buat. da alang2 suke buat "kuey tunjok" kat bazaar2 tu, ape kate order kat aku jek. murah pon murah, bersih pon bersih. halal pon halal. sedap tu x bole nak kate la. memang sedap gilak. untok sampling agi, sile bagitau cepat ye.

p/s: erin, tanx 4 kapel slame seploh menet smalam.

p/s lagik: i can giv u my all. tapi kau xmau. xmau sudahhh. theee. u neva realized what you've lost. i dun mind. cheers! :D

2 ulasan:

mybreakfastclub berkata...

cute farmvil tue! huhu

Azar Azman berkata...

hehe. tanx dood!