Isnin, 11 Mei 2009

ape suda jadi

hmmm..

hmmmmmm..

ape nk buat malam ni?

nk dating, xde awek. balak lagi la xde.

naz, kuwa kol 8.30 ye.

okay.

kite naek kete peronda tau.

okay. x kesah. ak xley bawak kude merahku. lesenku mampos. gi mane?

tengok bola.

erk!! okay.

make di-hambek la aku naek kreta polis peronda gi ke NZ. aku x suke makan mamak, tatau nape. genetic kot. tapi, bak kate chef kesayanganku, buang tebiat agaknye.

tengok bola? ello sumpah aku x minat. chelsea? liverpool? apekah itu? park jii-sung aku tau la kot. aku lebey minat fizik momentum dan sains di-sebalik efek inersia lengkung yang di-perform ke atas bola tesebut. so aku lebey menumpukan mate dan hati aku (yang lara, chewah) kepade kueyteow kungfu ngan roti tisu yang macam tanjak kat atas meja tu. x paham ape yang addicted sangat nengok bola. melayu or malaysian suke lepak makan tengah2 malam2. suda tebukti aku punye research utk BEL last sem. malaysian bad eating habits. i shud got an A++ for dat.

bengong punye group of smokers kat blakang. mampos aku kne lung cancer nnt. ingat lung tissue biopsy tu x saket? i hate smokers. sorry ye. but i do. so if nk smoke, pegi berambos jaoh2. sumpah aku x suke. :P

aku xtau knape tukang masak membuboh laici dalam kueyteow hongkong aku. mungkin laici leftover dari orang yang order air laici tapi x makan laicinye. aku pon oleh kerna berfikiran taboo "oh mungkin makanan eksotik", maka di-baham juga laici bekenaan. unik. tapi x penah di-buat orang. sumpah aku x order agi dah. mungkin mee mamak pon di-buboh laici. mungkin trademark kedai membuboh buah laici dalam tin dalam masakan. mungkin.

iye. hobi baru. naek kreta peronda gi memane. tanx to abg itik yang membawak kreta bekenaan. aku rase cam evil gle dudok blakang. ala2 banduan yang nak di-bawak ke lokap. style! haha. pegi danau kota merayau tanpa membeli ape2. bukan nak kerek mengatakan aku memang x beli bundle2 stuffs. tapi. se-sengkek mane pon aku. bundle bukan pilihan. baek tiada, dari ade. cuci mata jela. ape lagi. barang2 vantage banyakk. ibu musti suke. tapi table runner die MAHAL. persis separuh harge table runner kat OMBAK KLCC. (still mahal kan?). haha. hotstuff pon banyak. (banyak makna. terpulang kepada anda untok mengadaptasi maksud word bekenaan).

slaen menjamu mate, aku asek menangkap gamba menggunekan camera lusuh ni. orang pon pelek. oh. diorang konfem pikir. mungkin tourist from korea (kenape korea? koya mu zar). mungken wartawan (mastika. haha).

p/s: being a smoker is damnly stoopid. cian fazriel aku gelak guling kat die. ampun ya wahai kawan.

3 ulasan:

LeSScAkAp berkata...

NZ wangsamaju tak de kat setiawangsa

nanti aku try order gak la kuey teow hongkong laici hahaha

Azar Azman berkata...

ah. salah. wangsamaju. lalu setiawangsa. aku agak sengal walopon georaphy aku A. time kaseh kerna pembetulan bekenaan.

chef hasyimah berkata...

ye betul!
buang tebiat kottt :p