Rabu, 27 Mei 2009

single ladies.. put ur hands upp!!!

akusukemerah = red-a-holic

jalan2, abes duet lagi.

tema pose: stoopid malaysian joke
1. xmo keje lab/spital. nak keje dalam office. or keje dalam kitchen. or x kije. jadik homemaker. :). teman aween buat cultures. melayan tv gelak golek ngan pian n abang. tringat si-Dia. heeee.



tema pose: blowjob (lihat gambar, definisi nyata)
2. buat saloon seperti mak akuu yang puunya. almaklum sume amoi dalam tu aku da hafal.
"christine, saye mau potong macam biasa aa"
"biase mcm manee?"
"itu dalam buku ade gamba. aiyo suda lupe ka?"
"mane boley lupe. lengchai slalu mali sini lorr"
hahaa. (diam. tarik nafas. hembus. xyah kuwa bunyik2 sarcastic)
mencuci rambot sambil cuci2 mate.
lengchai yang mcm gay (mungkin mesra customer), me-massage kpale dengan jari ala2 baru lepas buat manicure-french nail cut. tengok orang seblah. haha. nice new look!



tema pose: killer eyesight
3. koya itu maksodnye chomel. kan? aku addicted to caffein skarang. hari2 jalan2. ko x reti dudok umah buat terakhir kali (nak mati ke?) ke zar? makaan. gud. suda gain weight sikit. sume kerna makan free. heeee. trime kasih wahai akhi yang lembut hatinye.

MUET. perlu. dibuat. secepat mungkin. tarikh tutop 17th june.

penang. x packing lagi. xde smangat suda. blog ni mungkin tebiar dalam jangkemase yang lame. mcm tu gak ngan fb,ss,ym,ms bla bla bla. tanda2 aku maseh hidup hanyelah phone (yang suda agak nazak kondisinye)


p/s: trime kaseh. untok sume yang wajeb di-trime kaseh-kan. sile bangkit n sebut name sendiri kuat2. kalo korang xde, aku stil bole hidop. tapi dlm condition yang separa warass. tq again.

2 ulasan:

Khaleeqa DK. berkata...

HAHA!
Leng Chai tuuuhh! Leng Lui mane? ><"

Azar Azman berkata...

leng lui tade lorr.

sini lengchai saje.

:P