Sabtu, 12 Jun 2010

Then which of the powers of your Lord you would deny?



syukur..




Alhamdulillah. dapat gak gua abes study (buat mase skarang). tak penah gua bayang dow, bole abes ngan care cenggini. gua tak harap bole jadik student popular gilang gemilang pon, dan gua bkn la top student pon. gua juz nak abeskan je.

tanx to ibu, ayah, ayong, adek kecik 2 ekor.

here, where it began..

met a few weirdos, geeks, enemies, good friends, assholes, bitchess and calon istri (takde dlm gamba)



Lord knows. i'd suffer too much, while enjoyin it too much either. manusia. mane pnah puas...

i was a bad boy. bad bad boy. was? nope. still am. : ).

dan mereka2 ini la. penyejok ati. penyaket jantong. penyumbat pundi kencing. peng-stroke otak. pencuci mata. pembentukan staghorn calculi. penggeletek ketiak. peminjam telinge. tangan palsu kalau tak cukop tangan. penyiku and penerajang spontan. penunjok middle finger. and macam2 lagi.

rindu lu orang... NOT! kalau kawen sile jampot. kalau nak melanje char kueyteow, sile inform gua.



tanx juge kat lecturer2, hakak2 pembantu makmal, staf2 spital, senior2, junior2, akak2 office, acik2 cafe, mak mak keling cleaner, pak guard bodo, dekan2 yang kedekk serta peminat i dari course laen juge. awwhhh love uolls!


so chapter ni da abes. tutop. sadakhallahul'azim. cutt!!!



tak saba wehhh. (campor chuak, begelodak. mual sket, lapa, haos, busuk sket, perot masok angin, saket kepala dek darah tinggi etc etc)




p/s: next week result yang satu lagi. tolong doakan gua yea. all i ever wanted tuu. time kaseh. sayang lu orang sangat! ceom pipi meh. comolot takbolehhh. mahal noks.

2 ulasan:

k.A berkata...

tahniah :)

usin berkata...

aku masuk kategori mana wei?