Rabu, 9 Jun 2010

knape ayam penyet? knape tak ayam hempok? or ayam pijak2? same je konsep die kan?


ya Allah. ya Allah. ya Allah. ya Allah. ya Rahman. ya Rahimm.

pedasnye mashaAllah. mintak nyawaa mintak nyawaa. siyes sedap sedap. kak, gua nak refill air neh. free kan? thanks.

... cam boring je tengok akak tu nengok gua tetambah air sejok. maap la kak. kalo tau da serve food yang podeh malatop lidah, sile la buat free flow air sejok. tak bengkrap pon lu punye kedai sedekah orang kasi tegok air sejok. laen la kasi air kelapa mude ke, tembikai laici ke. hish2. tak pandai betol buat bisnes. nak kaye cepat punye pasal.

nandos pon gue tibai extra brave'n'hot peri2 die. bole je kasi free coke. harge same maaa. conclusionnye kat sini, jom la masak sendri and makan kat rumah saje.

kenyang perot suke ati. betol. memang betol sangat. food menjadik pengobat ati gua yang dukalara neh. lu orang pon tau kan, mase tegolek begelimpang ngan perot yang penoh, korang still rase susah ati ke? tak kan? maybe ade la sikit. mulot still rase pedas2 tebakar. rase nk cirit2 pon ade sket sebab nak kuwakan yang smalam punye, after refilling. pening kepale sebab makan x hengat awak tu ade darah tinggi la, diebetic la. but at least, xde hengat dah bende yang nyakitkan ati.

gua mmg kaki makan beb. tu sebab 80% article gua memang ade kne mengene ngan mencekek je (15% pasal benci membenci, maki memaki, 5% mrepek). gua nak jadik chef, mak gua tak kasi. so jadik foodie pon cukop la. bak kate tyra banks "i eat everything i want. i just don't overeat". gua tak ikot cemtu pon. gua nak gain weight. ala2 body cam nick lachey tu. baru nampak cam sexy sket. nampak tulang rusok dan vertebrea prominens tekeluar adelah satu bende yg embarassing ye. sangat la tak sexy. orang nak pelok pon pikir 2-3 kali. "saket tak kalo tehantok rusok die tu?" or "ehh nampak pelvis je, bontot die mane? i nak montottt". pathetic kan?



p/s: matila makk. kulet mak da itam cam nigga sudan da neh. motep la sendayu tinggi tipu2 mak. mak pakai l'oreal la pasni. hish.

2 ulasan:

Ikram Khasim berkata...

"Mak"???

Muhammad berkata...

yups..pedas gila ayam penyekkk nieh.
sedap..tapi tu lah , terjelir lidah
hauauauauauauau
:P