Ahad, 6 Jun 2010

motep?

wow. lengang. gua tak impressed. loke yew, mrr2, even duta pon tak jem. orang2 kL da berambus balek kampong. start dari jumaat malam tu. gila nak sampai melake dekat 6 jam. member gua cakap la kann. gua tak kose nak pegi melake time2 cenggini. time2 cenggini la anak jati kL merasok bumi kL kembali yeeeha!

maen beskal tengah MRR2 pon bolehh!








....


ok tak tak. gua tipu.

gua pegi la kuwakan guwa punye inner anuar zain kat kotak merah sogo. hallamak da karat!! sengau. bile part tarek2, sore gua macam noraniza idris. bile low key, macam afgan. bile part nyanyi lagu rossa, suare macam ayong kene cekek. aaaa motep sangat la kann.

eh, ramai la pulak orang ttibe kat mall. maybe orang2 kampong plak yang turon kL. motep tuka shift pesal? gua nak try baju kat kedai "falsafah" kat pavi pon kene berator. naseb baek la kann orang jage kedai tak tolak gua pegi pinjam changing room La Senza. kang gua terterai corset skali cane? almaklomla, gua da da jadik cik roy sket da nowadays. mcm nk kne pakai corset plak. tapi maintain sexy. tadi siap ade pondan arbok usha gua atas bawah sambel sengeh2. rasenye die usha perot gua yang da naek neh. maybe dalam kepale hotak die "wow daddy mude sgt yummy ngan rambot gulung2 auuuwww hotnyee". hotak die. babi sgt.




gua tak stylo. ye gua ngaku. gua reti je nak style2 neh. tapi gua malas. gua pegi mall pakai shorts gua (kekadang shorts adek gua) or seluar2 sg wang (xdela tahap sluar jinjang), pakai tshirt seploh hengget, crocs (ok ni je yg ori, so ak pakai gi memane pon, dari gi camping sampai la pegi semayang jumaat). mekap2 pon gua tak kose. ekseseri pon gua pakai jonker walk punye 3-seploh.

rambot toksah cakap la. kejap macam sue sylvester. kejap macam rumplestiltskin punye angry hair. kejap macam rambot ayong bangon tido (motep ayong kne banyak2 dalam article gua kali nehh). wristwatch gua yang beli 50 hengget kat jusco da ghaib. so gua ikat2 ngan tali cabuk je. kat wrist gua, buat syarat. konon2 nampak fierce la. keturunan bomoh longkhong gituhh. gua tak ske la sarat2. gua suke simple2 je. yang gua tau, gua tetap sexy. even if gua pakai jubah arab yahudi mabok skali pon. gua suke diri gua cenggini. slagi name lu bukan miss j. alexander, lu takde right nak kritik gua. lu pon tak cantek macam salma hayek. boyfren lu pon tak macam remy ishak. deal with that.


sumpah tak puas karok skejap-skejap. 2 jam tu mase untok gua warm up je sbenanye. kalo tak caye, tanye ayong (ayong lagi?). kalau anuar zain nak turon from kL dari kuale kangsar pon, 2 jam tu die baru sampai tol jelapang. tak sampai tahap gua naek sheikh pon lagi. feeling tak sampai. maka, harussss pegi lagi. ikram, pasneh duet oh fatimah ngan gua. gua tak kire. lu malu2, gua tabrak.


motep tarok patong budak jadik tukang pegang signboard neh?

gua tak hawa la ngan bau colok kat sg wang. gua was like, hey nak menyembah pegi tempat laen yang tak kacau orang la? celah2 mall pon jadik? melekat kat body gua. balek2 je mak gua tanye "lu pegi wat siam mane semayang tadi? kuat bau colok?". slambe badak je kan. gua rase mak gua tipu la. gua ceom shirt gua, kuat je bau donna karan lagi. sajee jee bermotep-motep ngan gua memalam. jeles la tuu.

tibai kebab malam nehh. kyros. feveret gua dari kecik tuu. sambel menengok view kL yang gelap gelitat. gua usha kat bebawah kat gigi air tu. ramai la plak mak mak ngan pak pak arab melepak. musim la kot skarang neh. minggu lepas mase gua keje kat istana, banyak mak mak keling beduyun-duyun datang pakai 8-9 bijik bas. rase macam gua kat mumbai skejap. mase lepak McD bb 2 minggu lepas kol 2-3 pagi pon rase macam kat dubai. sume muka ala2 ayesha ayat2 chenta je. cantik. jilbab sapu lantai mcD. melepak je hadek2 mcD takyah cuci lantai. mat saleh? mcD tu macam umah nombo 2 da. ngan nigga tak payah cakap la. gua rase cam gua la pulak jadik pelancong.





p/s: gua rase, afgan la yang tiru suare gua. hishhhhh



p/s lagi: i wish when i wake up tomorrow, i'll be in muar. so gua bole tibai satay mase breakfast.

3 ulasan:

daos berkata...

aah..ak pn pnh lepak mcD 2 3 pg.. sama la.. rasa ak lak pelancong..

Ikram berkata...

Oh Fatimah pun jadilah. Asalkan minimum 6 jam. Boleh? :p

Aizar Azman berkata...

motep ayong dlm ni???sempat tu...rambot haku tu xley blah..sheeshhh..we have same type of hair,so xdela malu sgt..kuikuikui