Isnin, 28 Jun 2010

its wayy better than sex. chewah!



gua sbenanye takde deskreminasi ke, sexist ke, hape ke tehadap nok-nok neh. sanjong pon tidak le. tapi lepas tengok gamba neh. jumpe le kat fesbuk tetibe. (hadap pulak gua bukak page nyah kan). sbagai pengamal pengimejan perubatan, gua harusss buat image evaluation (sebab da amek 3 credit hour, dan pas cukop2 makan, sebab da sem 5, dan tak minat radiology da).

tengok bebetol. ape lu orang bole usha yang uniknye pic neh. (clue: pectoralis major muscle).

ye. itu nenen jantan ye uolls. areolanye jantan. tiade mammary glands. bulu keliling mungken da dishave. atau luruh dek hormon penyah-buluan. rasenye die tarok buah apple dalam cup bra tu. pic dicurik dari page facebook saorang "showgurl". you pakai corset leather tiruan tak matching la ngan shortskirt meghelip cenggitu. so un-diva-licious. jinjang sangat uolls! wah gua pon da terikot2 da jadik bapuk. gua keras ok. steret lagi. normal. pencinta wanita solehah weh. bab rantai meleret tu, cam gua pnah tengok mase gi dressing untok miss universe 2010 aritu. yes, gua dresser juge. cam bernard chandran. x ke lawo bini die?

ramai "showgurl" drag cenggini. blakang buket bintang, lorong2 blakang chow kit, u name it. maybe u know wayyy better than me. ade yang cantek ngalahkan nora danish muke die. siyes ayong pon kalah la. yang hodoh muke jantan perompak pon ramai. tapi cover ngan mekap la. still, pakai la ape pon. bobby brown ke, stage ke, M.A.C ke, kalo da jantan tu, jantan wehh. taktau la kalo muke da semulajadi jambu bole jadik awek cun plak.

bab suare tabole blah la. lip-singing lagu noryn aziz sebijik la konon. buat bab melatah, begadoh, sepak pintu mase carik "boyfren" yang ilang tah gi mane. alaaaahai. kalo da kote tu, kote jugak beb. takde makne nak tuka tetiba ade vagina plak.

da da jangan tengok lelame gamba kat atas neh. ketumbit mate kang. gamba ni gua pinjam. nak tunjokkan "kecantikan" uolls. uolls pon pegi publish untok public view sape suroh kann. gua tak aib. gua buat image evaluation je. HAHA

kpade adek2 yang baru nak baligh, bace blog abang azar (abang yon fazreen je panggel) neh. pileh la nak jadik jantan, or noks. yang pompuan, tetibe nak jadik pengkid lak kan? jantina bukan pilihan. Allah da pilihkan. khunsa mungken terkecuali. but still kene decide kann? takleyla kejap nak jadi power rangers pink, kejap nak jadik power rangers merah plak. golongan trannies mungken memerangi gua lepas publish cite ni "eh sukati mak la nyah! kubur masing2!". yelah.. terpulang..



bella, daos, ayong etc etc, sila jeles.

gua rase gua kne sumpahan la. pegi rate2 sume kedai satay tutop. jalan semarak tutop. taman putra da pindah. velodroom tutop, siap pindah KB lagik. on the way nak gi lowyatt, lalu la kat jalan travers, kampong pandan. berasap2. ingat jual ayam percik. gua pon tak amek pot la. bukak tingkap kete bau dari jaoh je.

tetibe... HAAA SETOP SETOP SETOP KETE SETOP!!! parking maen lanyak je naek atas divider. gua kan cam ganas, but in a handsome way la. wow. cepat2 carik pot. ye la. lupe situ ade jual satay. HAHA gua gelak bodoh. padahal aritu ade orang pesan da situ ade jual satay. ramai plak orang tapau. aii sedap sangat ke? ok akak tudong purple, cantek keronsang. air tembikai satu.

gua makan due orang je. ngan anne la. geng makan yang makan sikit. jage badan konon haktuiii! you dont belakon lakon ngan gua. gua bantai order 30 (sebab orang ramai nunggu satay pon, so bajet sedap, gua took the risk la whether sedap or not). anne cam tecengang "heyyy i maximum 5-6 jee!". POYO! orang laen sume order 10-15. sopan2 gitew. gua melantak cam raksakse (of kos bace bismillah, so xde setan ikot masok perot). gua paksekan jugak anne makan. siap betting2 sume. hadoi nak suro makan pon susah. in the end, due2 buntang. nak jalan pon ngengkang je perot penoh.

portion die mewah. satay kureng oily. SUME PART ISI. xde kulit tengah2. or perot. or organ dalam2 cam satay minang. cukop rase laa (7/10). tapi bile da isi ayam je in whole kan, makan 14 cucok la muak (gua punye record 47 cucok). nak kate sedap, rase satay la. cukop rempah cukop manis. nak kate bole lawan haji samuri pon, aji samuri pon da tak sedap sangat. harap branding ngan harge je yang bole mengiyekan kepale hotak uolls yang satay aji samuri sedap.

plus kat fesbuk pon ade jugak yang bole blagak "heyyy harini i makan satay kajang haji samuri!". branding punye pasal. cube gua kepoh, "hey today gua makan nasik ayam lemon pak ayub". konfem sorang pon tak amek pot. motep la lu orang neh. sigh.

kuah die ok (5/10). yumyumm. kuah kacang mak gua buat is wayy better la kan. portion ni dihidang ngan nasik himpet yang lembot, bawang konfem2 le ade, timon je kecot sket. heh. harge? eheh. gua tak gheti la nak pegi tempat2 makan yang beharge macam ade fine dining neh. takde la macam makan kat la bodega, pavilion. reasonable la. kang murah sangat pon lu orang kutok "eh ni mesti pakai ayam eksiden neh, jual murah2." manusia tak pnah puas.


lepas makan bace ni ye hadek2. (bukan sume jawi-illiterate nowadays. so gua tulis rumawi)

~"alhamdulillah hillazi atho'amana wasakhona waja'alana minalmuslimin~




p/s: tringat plak gua kene pinang secare tak langsong through facebook "Azar takmo jadik menantu auntie?" hah malu siot. *tutop muke ngan paperbag pastu lari muke merah*

p/s lagi: tajok article mungken mendatangkan fitnah. gua virgin lagik. jangan nak mandai. tu quote from whoopie goldberg dalam movie "sisters act" je.


...

7 ulasan:

Muhammad Firdaus Hamsani berkata...

satayyyyy.......

Tanpa Nama berkata...

yg bab meminang tu mcm kenal je...

aizar berkata...

heyheyheyhey..

makan satay senyap2...xpe2,next month i dpt gaji,siap yuuuuuuuu..

kak paj,tgk abg yon nih..mkn satay xajak ayong pon..huwaaaa

hasim, fazreen. berkata...

takpe ayong. nnt kak paj balek puncak, kak paj tapau satay from muau. kte makan takyah ajak abg yon. :)

ayong berkata...

yeay! best lah kak paj ni,promise eh??buat potluck..xyah ajak abg yon..sheeshhh..

Bella berkata...

oiii. satay itu menarik juge

Azar Azman berkata...

jom satay kawan2!!!