Khamis, 10 Jun 2010

pose mariah carey malam nehh

surirumah harusssss rajen masak. surirumah yang ade bibik pon harus tau basic knowledge of Kitchen101. kalau tak. lu takde value. tak layak jadi bini gua. chewah. bukan pompuan je ye, laki pon haruss tau. jangan bodoh piang sangat masak air pon periok bole kering.

ye la. lu orang tak saket ati ke. ade bini. lawa. solid molid. mak aii lontik badan eh!!!

goreng telor pon tak pass. masak nasik, nak sukat air pon pakai pembaris. buat teh o pon masen. kopek buah pon sampai nampak ruas tangkai kat dalam. hiris bawang bole drama nanges2 lagik. suroh kacau dodol, tebalik kawah. suro siang ikan, pakai sabon ngan febreeze lagi. pathetic kan?

cehhh. gua cakap macam la gua bole masak sangat kan? memang gua bole. xkan la gua bran sangat nak lahar orang kat sini kalo mende tu gua takbley buat. haha. lu kalu ade bran, lahar la gua balek. ade bran? ade?

mak gua yang hensem cakap la kan "lu nak kawen, lu carik bini pandai masak. nanti da kawen, xyah nak semak2 mintak nasik kat umah gua ngan muke kesian. lu bawak bini lu, ngan anak2 lu pegi makan tempat laen. tak hawa gua nak idang2 nehh". garang, tapi penoh sifat keibuan kan die?

tak gemok2 la gua. risaw taw. petang tadi buat cekodok da. muffin blueberry lagi. teh o tak pakai cawan da. sukat pakai gelen je. boncet skejap la lepas makan. pastu kempes balek. try tido pas makan. pening lagi ade. x gemok pon. gua rase gua mutant la. cam wolverine tu. gua ade such power yang bole ghaibkan makanan dalam black hole, when it pass through ampulla of vater. tak pon gua memang ade bele antu raye ni? cam husen? (member gua yang lagi anorexic, tapi kuat melantak. especially makanan free. tapi gua sayang die dowh).

sile derma lemak lu orang sket. gua nak rase gak body curvy macam mercedes jones. or jennifer hudson.

"alaa lu dudok umah family, bole la makan sedap2 banyak2". chaittt!! gua idop bujang jejaoh lame ok. sebab clinical study, gua merantau warrior da neh. bole je masak SAME macam kat umah. lu kesah ape.

"lu bole masak cam chef jamie olliver keee?" ok takyah la melampau. gua masak sebab gua suke masak la. xbole jadik chef pon. kan gua da cakap, mak gua tak kasi. adoi. annoying la ulang bende bebanyak kali.


oh. kueytiaw kungfu kat downtown cheras (gerai meja kuning) sedap la. pekat. and banyak bahan die. char kueytiaw meja pepel jangan dudok. macam makanan angsa. otak2 die bese je. kilang punye buat. tapi gua ske je. tembikai laici takboleh tinggal. gua addicted. jangan makcik tukang buat air tu kangkang sudeyhh. angau gua tebayang2 celah2 bedah plak. heyppp!! suda2.







p/s: ignorance itu sangat shitty. lu buat taik ngan gua, gua sapu taik kat muke lu pulak. nak ke cenggitu? hah! hahhhh!!!?? "sabar pah, sabarrrr. tabaek lu memarah. meh i melanje you cendol".


...

3 ulasan:

daos berkata...

cett naseb baek tau kn mcm makanan angsa..haha
weh..ak blik nnt g try kue tiaw kungfu yg ko mention tu..

Ikram Khasim berkata...

Adeyh! Lapo la pulok!

Bella berkata...

aku ader kt sini. aku alert char kuew tiaw