Isnin, 7 Jun 2010

go on.


warning: ni hanye adaptasi lirik. tak payah nak sentap2 kalau tanak kene lempang free. risiko untok saket ati dan saket jantong sile tanggong sendiri.




pernah tak lu bicara, cakap2, tapi tak hadap pon sesape nak denga.
langsong tak dianggap same skali.

pernah tak lu tak salah pape pon, tapi ttibe je kene tudoh.
langsong takde sempat2 sume da kene tibai.



gua idop ngan sape ni?
gua taktau lu sape dah.
lu lover gua, tapi cam orang laen da.

lu ngan diri lu je.
lu ngan dunia lu je.
teruskan la. go on.
lu jadi camtu.

sumtimes, lu macam tak perlu gua.
gua ni cam patong je.
cinta tu macam kadang2 lu tak butuh (perlu).



gua idop ngan sape ni?
gua taktau lu sape dah.
lu lover, tapi cam orang laen da.

lu ngan diri lu je.
lu ngan dunia lu je.
teruskan la. go on.
lu jadi camtu.




tq agnes baby. pengobat duka lara gua. motep la jenjiwang tgh2 ari rembang nehh.

agnesku posing lepas kne rantai ngan gua, sebab gua tak kasi die balek lepas gua mintak die buat tembikai laici special untok gua. sorry lisa surihani. lu pegi la kat daos perampasss tu.


p/s:

"it is for you to decide. it is all the same to me. my heart is already filled with dust and sand."




...

3 ulasan:

Ikram Khasim berkata...

Hahahahaha. Kalau Agnes baca ni mesti dia jadi gila sekejap.

Azar Azman berkata...

ikram, gile lame2 pon takpee

daos berkata...

bila lak ak perampass lisa ko..haha. ak skandal je.